Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Σίνδο Θεσσαλονίκης. Το 1994 εισήχθην στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησα το 2000. Υπηρέτησα ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου στο Κ.Υ.- Νοσοκομείο Καλύμνου και στο Π.Ι. Βελβενδού Κοζάνης. Ακολούθησε η ειδίκευσή μου στην Παιδιατρική αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας- Πειραιά. Παράλληλα, παρακολούθησα το πρόγραμμα των μεταπτυχιακών σπουδών στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, από όπου και αποφοίτησα το 2008. Τον Ιανουάριο του 2009 έλαβα τον τίτλο της ειδικότητας της Παιδιατρικής και από τον Μάιο του 2009 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Τον Απρίλιο του 2012 ξεκίνησε και η λειτουργία του δεύτερου ιατρείου μου στην Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Έχω διατελέσει Γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Α.Π.Θ. και της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.). Επίσης, ανήκω στα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης, στην οποία έχω διατελέσει Γραμματέας από το 2011 ως και τον Δεκέμβριο του 2016- και έκτοτε κατέχω την θέση της Προέδρου- καθώς και στην Διοικούσα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων.

Επίσης, είμαι μέλος της European Academy of Paediatrics, της Παιδιατρικής Εταιρείας Β. Ελλάδος, του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.